Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 16.07-22.07.2018г. Зодия Риби

Риби

През тази и следващата седмица любими хора- от деца до партньори ще продължават да обсебват вниманието ви по различни поводи. Хубаво е да им обръщате повече внимание, за да насочвате тенденциите в една по-положителна посока, евентуално да отстранявате слаби звена, недоразумения и т.н.

Подобно на останалите зодакални знаци- звездите ви задържат към стари и неразрешени въпроси, това може да са теми от изминалите близо две години и половина…Вид енергийна програма, която засяга материалното ви благополучие изисква вид обновление, но на този етап, то трябва да е свързано с нещо старо, което да се усъвършенства, разшири и т.н. Дори и резултатите не винаги да са удовлетворяващи, а материалното ви положение неустойчиво, все пак- вашите действия няма да останат без последици, ако не веднага, то до октомври…В оптимален вариант- инвестирате в по-добрия си фон на съществуване, в друг случай-изпитвате колебания за професионалната си реализация, но ако е така, нека по-важните стъпки да бъдат едва след 11 август.

Проверява се устойчивостта ви в колектив, надеждността на приятелските ви отношения. В оптимален случай-ще заемете по-престижни позиции, но като трансформирате нещо в линията си на поведение, в не толкова положителен- може да изгубите опека от влиятелна личност. Все пак зависи и от вас, дали ще изберете да жертвате нещо или пък-не, припомням, че посланията на изминалото затъмнение, което влияе през идния близо месец е точно такова..

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>