Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 16.07-22.07.2018г. Зодия Телец

Телец

През тази седмица вие продължавате да си изясняват отношения- лични или делови,  които могат да засегнат социалният статус генерално.  Например,  евентуални недоразумения с брачна ви половинка-  могат да бъдат премахнати,  оставени зад гърба ви,  така че да прелистите нова страница,  да скрепи те още повече любовта си,  шансовете за това нараства през втората част от периода.

Ако все пак,  събитията не клонят в тази посока,  то вероятно чувствата ви са изчерпани и може би трябва да продължите напред сами или с нова любов.  При всички случаи- ще получите достатъчно подсказки за посоката на развитие,  до колко можете да влияете и насочвате тези процеси.

Ако става въпрос за професионалната ви реализация-  вероятно е дошло време да утвърдите авторитета си с по-твърда линия на поведение,  за да не позволявате да бъдат подменени интересите ви.  На мнозина ще им се предостави някаква минала възможност за реализация,  това може да е идея от преди,  която отново се възражда и застава на пътя ви,  въпрос на избор е дали ще я приемете или не.

Все пак,  ако решите да поставите ново начало,  защото се чувствате във водовъртеж от неуправляеми събития,  хубаво е да изчакате,  това да се случи поне след 11-ти август,  а на този етап да реагирате според случая,  за да се възползвате от всеки един шанс,  но и да се предпазвате от евентуални провокации.  Истинско ново начало в кариерното ви развитие ще се появи за повечето от вас през октомври.

През втората част от периода се чувствате все по-силни и способни да въздействате на околните, на важни за вас хора, съответно на тенденциите. Роднини могат да ви указват силно влияние, но не позволявайте да се преминават определени граници…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>