седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 16.07-22.07.2018г.

След Новолунието и частичното слънчево затъмнение,  което беше на 13 юли,  ние сме в период,  когато можем да обновим базисни въпроси,  касаещи фона ни на съществуване.  В значима степен това може да са приоритети,  които касаят семейството,  недвижимо имущество,  потребление,  но може да засяга и социалния ни статус- генерално.

46631Въпреки че сме в период на ново начало,  голяма част от събитията ни насочват към миналото,  като ще ни се налага да се справяме със задачи,  които не са открили своя подходяща реализация  или пък се изисква да поправим минали грешки,  в друг случай-  може да ни се предостави възможност да си върнем нещо изгубено и силно ще се концентрираме върху това,  за да задържим вече нещо постигнато,  да го преумножим и т.н. В този процес на мнозина ще им се наложи да жертват едно,  за да придобият второ.  Естеството на затъмнението е такова,  че до 11-ти август ни подтиква да оставим нещо зад гърба си,  за да придобием друго.

Ново начало,  което сами инициираме и то за дълъг период от време,  едва ли е подходящо,  защото като минимум ще бъде съпътствано от вид корекция след 11-ти август,  а може и да е свързано със загуба,  разминаване с очакванията- общо.  По-подходящо е,  както казах вече- да се стремим да утвърдим зададени вече тенденции и успехи,  да попълним евентуални пропуски.  Ако все пак ни се налага да претърпим някаква загуба,  тогава може да тълкуваме това обстоятелство като нещо полезно,  което ще ни освободи от онова, което е изчерпано и няма място в нашето бъдеще,  дори и на този етап да не го отчитаме точно така.  В оптимален вариант всеки един може да се замисли какво би жертвал или променил,  за да постигне своите цели,  за да не попадне под влиянието на някаква принуда.  Не е задължително това да бъде нещо материално.  Ако отново дадем примери,  можем да променим ритъма в ежедневието си,  линията си на поведение,  така че да оздравим нашето физическо състояние или пък връзките си, а онова, което ще е извън живота ни да бъде болест или неподходящи отношения, навици и т.н.- диапазонът според личните интереси може да е много широк. През тази и следващата седмица звездите ще ни дават достатъчно ярки подсказки, ние можем да ги приемем и дори да се възползваме, а може и да се съпротивляваме с трудно предвидими последици.

Дори и някой краски не винаги да ни изглежда „розови“, ако следваме „попътните ветрове“ ще се окажем на доста по-добро място, да кажем през октомври.

Ако вие през тази и следващата седмица получите добри сигнали и шансове, значи- през изминалото полугодие сте били в правилна позиция и направление, а сега можете да получите щедри подаръци от живота, благополучни развръзки, те ще продължават до 11 август, после може да решите да ги надградите или обновите и т.н.

От 19 до 22 юли се появяват възможности, които да подействат особено обогатяващо на земните знаци-като морално или материално удовлетворение /Дева, Козирог и Телец/, също и на водните знаци /Рак, Скорпион и Риби/, въпреки че и те ще трябва да платят някаква цена…

Огнените и въздушните знаци могат да променят  професионалната си реализация, ритъм в ежедневието, здраве, които ще имат положителен ефект, ако не веднага, то през идните месеци и пак така за сметка на друго.

Под влияние на най-силни и почти задължителни трансформации са родените от 10 до 14 януари, юли, април и октомври. Нека тези трансформации са положителни и добре премислени, за да бъдат овладени, насочени и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>