Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 17.07-23.07.2017г. Зодия Водолей

Водолей

Вие сте в прекрасен период да скрепите отношенията си с любими хора- от партньори до пораснали деца, ако имате такива. Може да разчитате на тях, да се гордеете, а ако решите да пътувате, вероятно това ще ви подейства особено зареждащо.

Ако са възникнали евентуални недоразумения с важни за вас хора-моментът е подходящ да ги изгладите чрез разяснителни разговори и т.н.

Отново слабо звено се оказват финансите ви, може да харчите повече за почивка и развлечения, за любимите ви същества, ако е така, вероятно всичко е на ред, но е полезно да сте по-внимателни и за измами през тази седмица.

В ежедневието ви постоянно възникват някакви обстоятелства, които променят предварителните ви планове. Не са изключени изненадващи новини, развръзки и промени, предимно на работното ви място, но не само. Ако ви предстоят преговори предимно за професионалната ви реализация, може би е по-добре да ги отложите.

Препоръчително е и да сте внимателни към здравето си, да не се претоварвате.

В края на седмицата социалната ви активност нараства, водеща тема стават вашите връзки, популярност, които могат да се превърнат в мост към успехите ви.

Новолунието в неделя ще постави ново начало в партньорските ви отношения.

Mariana Petrova

2 Коментара

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Присъединявам се към положителните отзиви, защото не само смятам, че прогнозите се потвърждават, но стила и езика, който Мариана Петрова използва е богат, ясен и точен. А това лично на мен много ми допада и ме кара често да търся подкрепа/съвет тук. Благодаря!