седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 17.07-23.07.2017г.

През цялата седмица  сме  склонни да действаме импулсивно, да  поемаме големи рискове, да реагираме нетрадиционно, бих казала- революционно, превратно, независимо дали става въпрос за дребни или по-мащабни, дори обществено-значими въпроси. Причините може да са различни- предел на търпение, повишена вяра в собствените сили, външни провокации и т.н.

78587Може да се каже, че ни предстои една от най-динамичните, изпълнени с изненади и превратности седмица и всеки ще усети тази тенденция, независимо дали е в периферията на събитията и се стреми да страни от завихрящата се „буря“ или е в центъра и сам предизвиква всички последици.

До края на периода можем спонтанно да се освободим от усложнение, което е ескалирало преди месец или повече, да сложим „точка“, да преживеем нещо, след което вече не е същото, а животът ни се преобразява и нека да е в една по-положителна посока.

Звездите ни надаряват с мощна енергия, която все ще „избие“ на някъде, хубаво е ние да се стремим да я канализираме в подходящо направление, също- препоръчително е да се пазим от инциденти, особено, ако работата ни е свързана с техника, но не само…

Природата също може да се „разбунтува“ по неин си начин, предстои да видим и да се надяваме, че ще преминем по-леко през настоящите предизвикателства.

Трансформациите, които предстоят- не винаги могат да се тълкуват като лоши. Те могат да са положителни, шанс, който ни помага да преминем на друго ниво,  на което се чувстваме по-силни, удовлетворени, независими, последвали сърцето си…

В любовта- Венера все още е в Близнаци-  повече се обясняваме, отколкото  изпитваме онова, за което говорим, склонни сме на флиртове, но също- манипулации, които могат да лъснат веднага или на един по-късен етап. Факт е обаче ,че чрез социална активност и „дар словото си“- ще спечелят мнозина и за съжаление често за сметка на други, които позволяват да бъдат измамени. Нещо подобно може да се случи и във връзка с паричните потоци, внимавайте, доверявайте се предимно на дела, а не красиви думи.

Нарастват разходите, може да имаме усещането, че парите изтичат между пръстите ни…пазете онова, на което държите и не позволявайте да утече или да ви го вземат по нечестен начин.

На 21 юли Марс преминава в Лъв- през следващите месеци ние ще бъде особено инициативни, демонстративни, смели, трудно ще се задържаме на едно място, а рутината ще ни дразни подчертано.

На 22 юли Слънцето преминава в Лъв- качествено променя нагласите ни, линията ни на поведение.

На 23 юли е Новолунието в Лъв, то подсказва, че през идните седмици много сърдечни взаимоотношения няма да останат същите, настъпва нов етап на обновление, който ще засегне и хора, които са предимно на властови позиции, имат частен бизнес и т.н.

Щастлива и успешна седмица!

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>