Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 17.09-23.09. 2018г. Зодия Близнаци

Близнаци

През тази седмица се оформят трайни тенденции, които могат да засегнат фона ви на съществуване-общо, в частност- това е оптимален срок, през който можете да въздействате на приоритети като дом, семейство, недвижимо имущество. Възможни са разяснителни разговори, да чуете новини, които да ви влияят дълго в този сектор, като минимум ви показват силни и слаби звена, с които трябва да се справяте през идните 6 месеца.

Ако имате неразрешени юридически казуси, то те отново ще напомнят за себе си.

В друг вариант- ескалират стари теми за пътувания, неразрешени въпроси с образование, преквалификация, сега тези приоритети могат да обсебят вниманието ви за дълго и да се превърнат в крайъгълен камък за обновен начин на съществуване.

Хора стоящи далеч от вас- буквално или в преносен смисъл, включително и далечни роднини, влиятелни личности- могат да внасят доза напрежение в душата ви, но да се превръщат във важен, преобразуващ фактор в живота ви. Посоката ще се изясни в пълна степен през следващата седмица. Вие все пак имате достатъчно подсказки, за първи път може да сте се сблъскали през април-май с тях, а сега- клонят към развръзки, получавате втори шанс на въздействие и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>