Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 17.09-23.09. 2018г. Зодия Водолей

Водолей

Тази седмица е оптимален срок, през който трябва да направите важен избор, който ще определи  пътят ви на развитие за идните месеци, вероятно ще трябва да се откажете от едно, за да спечелите друго и т.н. Обединяващо правило е, че финансовото ви състояние и онова, което имате-в по-широк смисъл силно зависи от подкрепата, която можете да получите от партньори-лични или делови, влиятелни личности, държавни служители и институции, включително банки и т.н.

Родените в 1 деканата на зодиака живеят под влияние на най-силно напрежение, което трябва да разходват в инициативност, за да не прерасне в здравословно неразположение. Поставяйте си по-дългосрочни цели, да кажем-поне за идните две години и половина, подобен шанс за въздействие върху тенденции ще получите пак след около толкова време.

Застигат ви развръзки на минали събития, решения, като минимум от април-май, а може и повече…

Някой от вас променят линията си на поведение, бъдещи планове, дори външен вид и така е правилно. Използвате нещо различно, нетрадиционно, за да получите по-добри от настоящите резултати, особено, когато усещате, че настоящите методи са изчерпани..

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>