Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 17.09-23.09. 2018г. Зодия Козирог

Козирог

Настоящата седмица е оптимален срок, през който можете да въздействате в положителна посока на бъдещи тенденции, да раздвижите границите на възможното като преговаряте, общувате с хора извън близкото ви обкръжение, пътувате, справяте се успешно с документи или юридически дела, ако това ви интересува.

Паралелно с това расте независимостта ви, инициативността ви, която скоро ще се имплантира и в обновен имидж, социален статус, все пак всичко зависи и от собствените ви желания.

Разходите на повечето от вас продължават да са значими, не са изключени изненадващи или допълнителни харчове, някой от тях може да са и стари неизплатени дългове. Каквото и да е- можете да въздействате на тези процеси, в значима степен при вас е въпрос на избор, тоест-имате повече от един вариант, който все така ще е свързан с придобиването на повече власт.

В събота и неделя са възможни знакови събития, новини, които ще покажат вектора ви на развитие за дълго…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>