Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 17.09-23.09. 2018г. Зодия Овен

Овен

Седмицата е като краен, оптимален срок да завоювате по-престижни позиции на работното си място, да пренаредите приоритетите си така, че да бъдете по-успешни, като минимум да не бъдат подменени интересите ви, да не бъдете изместени.

Вие се борите за своето място под Слънцето и в този процес често може да ви се струва, че вашите интереси не пасват твърде с тези на близкото ви обкръжение. Вероятно имате избор да се преборите с евентуална конкуренция, а понякога и открити недоброжелатели и да заемете лидерски позиции. В друг случай- рязко да смените средата си на съществуване или да се дистанцирате от хора и обстоятелства, които ви дестабилизират финансово и не само. Вече знаете кои са те…Хора от миналото, с които имате неразрешени спорове, да кажем от април-май, отново застават на пътя ви. Някой от тях могат да ви подадат ръка и да се превъртят в съюзници с полезна подкрепа, но други- могат да ви изведат извън релси- на търпение или развитие. Внимавайте, имате втори шанс на въздействие, право на „поправка“, възползвайте се по оптимален начин.

Владеят ви силни страсти, които могат да се отразят и на любовните дела. От средата на септември и почти до края на октомври това ще е повод за вид трансформации в чувствата, привързаността. Вероятно ще преоцените много и нека да е като краен резултат обогатяващо и без излишни рискове, под влияние на моментни и емоционални решения..

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>