Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 17.09-23.09. 2018г. Зодия Телец

Телец

Настоящата седмица е като оптимален срок да въздействате позитивно на нещо любимо, което може да разгърне потенциала ви и да ви помогне да осъществите своя мечта, да откриете своето призвание, своето „място“, където можете или трябва да бъдете, за да сте по-щастливи. При всички случаи ще имате силен подтик да промените нещо качествено в начина си на съществуване, ако все още не сте избрали посоката, тогава по-скоро може да изпитате нервно напрежение, може да усещате предстоящи трансформации, но да ви трябва повече време, за да ги реализирате като сте максимално адекватни на обновени изисквания към вас или мощен вътрешен стимул да се развивате, но без да правите вече особени компромиси.

В този процес могат да възникнат стари идеи, възможности или предизвикателства, които са ескалирали за първи път през април-май 2018г. Сега имате втори шанс да постигнете предначертаното или пък този аспект ще ви насочи към развръзки, прелистване на нова страница, която ще отвори за дълго нова сюжетна линия в живота ви, която ще ви влияе през идните около две години и половина.

В края на седмицата мнозина ще трябва да вземат важни решения, те могат да касаят предимно професионалната ви реализация или нещо друго, което пак така ще е тема номер 1 за идния месец.

В партньорските отношения- повечето от вас се радват на доброжелателност от отсрещната страна и въпреки всичко ви се налага да сте особено адаптивни, да правите повече компромиси. Вие ще решите- до колко това е уместно- в оптимален вариант ще обсъждате, ще намерите компромис и обединяващи цели, интереси, които да скрепят още повече отношенията ви.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>