Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 17.12- 23.12.2018г. Зодия Близнаци

Близнаци

През тази седмица популярността ви стремително расте, възможно е да се появят личности, които да се окажат „неслучайни“ в живота ви и да ви укажат благотворно въздействие за дълго- за идната година или и през следващите години, да се превърнат в мост към успехите ви. Преговаряйте, бъдете социално активни, за да усилите тази тенденция. Може да получите предложения или да чуете новини, които да променят общественото ви положение.

Ако сте обвързани, тогава може да скрепите отношенията си чрез общи и обогатяващи проекти, например, ако не сте сключили брак-това да се появи като възможност, да се обсъди, но може и да нещо друго. Каквото и да е, подходящо е да се възползвате от опеката на звездите в това поле на влияние.

Ако сте сами- флирт може да прерасне в нещо сериозно…

На работното ви място също се появяват възможности да осъществите ваше желание, представяте се в особена светлина, действате креативно и гъвкаво и това е във ваша полза. В повечето случаи намирате подкрепа от страна на колеги и не само…справяте се с нараснала конкуренция, която в последно време тормозеше мнозина или преобръщате предизвикателствата във ваша полза.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>