Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 17.12- 23.12.2018г. Зодия Везни

Везни

През тази седмица вашата социална активност ще ви донесе важни, полезни новини, може да ви срещне с неслучайни хора, които се превърнат в мост към успехите ви, може да сключите дълготрайни договори, да разширите вашето влияние, да заемете по-добри позиции в колектив. Онова, което възникне като идея или предложение може да се превърне в отправна точка за бъдещ просперитет. Възползвайте се от опеката на звездите и усилете тази тенденция.

Удачен период да се справите с напрежение на работното ви място, което беше свързано с конкуренция, нови условия на труд, при това-често изпитващи търпението ви. Сега се появява шанс да превъртите предизвикателствата в полза, това да въздейства обогатяващо като повишите доходите си, а ако това е невъзможно според условията ви на труд, тогава- поне можете да получите морално удовлетворение.

Друг водещ фокус е вашият дом и семейство, в този сектор се разместват пластове за дълго, през последните дни на периода това е все по-силен фокус, хубаво е да набележите слабите звена, да изчистите евентуални недоразумения, да излезете извън сянката на авторитетна или по-възрастна личност, като очертаете ясни граници, правила и т.н. В друг вариант това са имотни казуси, които се заплитат, пазете се от подвеждане, не пренебрегвайте подробности, дори и дребни, вземете своевременни мерки, за да се предпазите от загуби- буквално или в по-широк смисъл.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>