Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 17.12- 23.12.2018г. Зодия Водолей

Водолей

Популярността ви и подкрепата от страна на околните постепенно нараства, вие имате на кого да разчитате при нужда, в друг вариант- заемате нови и по-високи позиции в колектив, а може и да смените средата си на съществуване и това в повечето случаи ще се отчете за позитивно обстоятелство.

Информационният поток е много усилен, получавате интересни известия, понякога изненадващи и в повечето случаи- даващи ви внезапни шансове да се изкачите на по-високо социално ниво, да повишите доходите си, да спечелите нещо- материално или под формата на морално удовлетворение.

Възникват и алтернативи за печалба, допълнителни или нерегламентирани доходи, в друг случай- това е тайна или неочаквана опека  от влиятелна, власт-имаща персона и т.н. Възползвайте се по оптимален начин от опеката на звездите, усилете тази тенденция, търсете връзки, подкрепа и ще ги получите.

В края на периода и през последните дни ежедневието ви излиза извън обичайния ритъм, ако има нещо скрито или извън контрола ви, то ескалира, за да му обърнете внимание, за да вземете мерки и да не го провлачвате през идния месец…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>