Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 17.12- 23.12.2018г. Зодия Скорпион

Скорпион

Вие сте под силната опека на Венера, с по-голяма лекота привличате погледи, печелите симпатии и одобрение, може да сбъднете ваша съкровена мечта, романтичните ви настроения са повод да срещнете любовта или да скрепите настоящи отношения, ако това ви интересува.

Водеща тема за мнозина е да повишат благосъстоянието си, сега е моментът да бъдете максимално инициативни в тази посока, някой от шансовете могат да застават сами на пътя ви под формата на предложения, а други- сами да предизвикате. Договорки, идеи, новини- могат да преобразят материалния ви положение, може да получите някакъв подарък от Съдбата…

До петък ежедневието ви е динамично, носи ви изненади и в повечето случаи са позитивни, ако условията ви на труд го позволяват може да ви повишат, ако това е невъзможно- получавате бонус, морално поощрение, превъртате предизвикателства във ваша полза.

През последните дни от периода информационният поток се усилва- набелязват се силни и слаби звена по пътя ви към успеха, навлизате в период, през който трябва да отстоявате ваши завоювани позиции, като отстоявате мнението си твърдо, не позволявате на околните да налагат волята си, да подменят интересите ви и т.н. В началото винаги по-лесно се влияе, усилете позитивите и своевременно стопирайте евентуални провокации, преди да са прораснали. Не пренебрегвайте чутото, вътрешния си глас, вид подсказки в тази посока и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>