Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 18.03- 24.03. 2019г. Зодия Близнаци

Близнаци

До 21 вие сте в период, през който можете и трябва да действате в посока, която да утвърди авторитета ви на работното място, да допринесе за по-доброто ви кариерно развитие. Вероятно не всичко ще върви гладко и е свързано с тенденции натрупани в миналото, но сега имате уникален шанс да наваксате с пропуски, като анализирате евентуални пропуски и грешки от преди- сега да ги превъртите във ваша полза като промените стратегията си, доберете се до тайна или неочаквана подкрепа, не афиширате всички ваши намерения и инициативи, за да избегнете вид усложнения от противопоставяне с някой конкуренти или недоброжелатели.

През цялата седмица ще се стремите да разширите кръга си на влияние и действително можете да привлечете на ваша страна партньори-лични или делови, които ще ви подкрепят и ще се превърнат в мост към успехите ви- чисто материални или под формата на морално удовлетворение.

Можете да взаимодействате с хора извън близкото ви обкръжение или евентуални пътувания ще са повод за позитивни преживявания, печалби, а може би и среща с любовта.

Все пак далеч не всички ще са чак толкова доброжелателни, до края на март ще разберете в по-ярки краски кой ви действа деструктивно, а след това- ще се превърне във ваша сила, за да въздействате.

Меркурий е ретрограден- не бързайте, отчете  силни и слаби звена и след 28 март- стремително ще започнете да развивате тенденциите във ваша полза, как-зависи много от сегашните реакции…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>