Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 18.03- 24.03. 2019г. Зодия Водолей

Водолей

През настоящата седмица водеща за вас тема е материалното ви благополучие, сигурност в едни по-широк смисъл, които зависят пряко от подкрепата, която получавате от вашето семейство, начин, по който се справяте с базисни приоритети, включително битови или имотни.

Опитайте се да съхраните добрия тон у дома, дори и понякога да ви се струва, че близките ви не са твърде последователни и толерантни в своето поведение, а може да възникне и конфликт на интереси.

Заложете на диалогичността, на чара си, все пак Венера е във вашия зодиакален знак и все още ви закриля, така че можете да въздействате и насочвате, стига да искате и да отчетете, че това е важно за вас.

Получавате силна подкрепа от страна на приятели и колеги, понякога това е тайна опека от покровители, които ви помагат да спечелите на други и различни нива, да се справите с неразрешени казуси, включително натрупани в миналото. Те може да се превърнат в спирачка, повод да прелистите нова страница в живота си като смените подхода си, възползвате се от шансове, които не сте забелязвали или отчитали до този момент.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>