Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 18.03- 24.03. 2019г. Зодия Козирог

Козирог

Най- силен коз за вас продължава да бъде високата ви социална активност, да преговаряте за интересите си, да отстоявате мнението си, да бъдете информирани, включително за процеси, които са извън контрола ви, а понякога и действащи зад гърба ви. Знанието е винаги сила, сега вие го получавате, следствие на това имате шанс да насочвате текущи събитие в оптимално подходяща за вас посока, да заемете лидерски позиции, а думите ви да имат подчертано значение, както за вас самите, така и за околните.

Можете да получите тайна или неочаквана подкрепа и в този процес да спечелите буквално и нещо материално, а може да се доберете до нещо, на което ще разчитате дълго, ще прораства през цялата идна година, то може да сбъдне ваша съкровена мечта или да увенчае с успех дълго полагани от вас усилия.

Ако това все пак е невъзможно, тогава може да смените средата си на съществуване, вашите връзки се проверяват за надеждност, пик от информация и своеобразни развръзки получавате в дните на Пълнолунието 21-22 март.

След това събитията ще се движат повече по инерция и ще определят фона ви на съществуване и не само на работното място, а и с роднини, в дома и семейството.

Анализирайте, насочвайте, ще имате такъв шанс…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>