Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 18.03- 24.03. 2019г. Зодия Лъв

Лъв

Водеща тема за повечето от вас е как да повишат доходите си, да подействат положително на онова, което имат-общо. В душата на мнозина кипят силни страсти и вероятно само една малка част от тях са видни, но са повод да действате по-решително, така че реформирате нещо в живота си, волево да превъртите предизвикателствата в полза, особено, ако става въпрос за професионалната ви реализация.

Възможно е да ви се налага да проявявате по-голяма инициативност, за да привлечете внимание, за да се справите с конкуренти и хора, с които ескалира напрежение, но то ви отмества от водещи приоритети и път на развитие.

Периодът е важен за професионалната ви реализация, моментът е отличен да се справите с тежки ангажименти, такива, които изискват повече упоритост и постоянство или сте отлагали дълго. Всъщност, точно този подход, както използвате може да ви гарантира утвърждаване на авторитета или заемане на нови и по-престижни позиции. Сега и в по-малка степен след 22 март, до края на март- можете да постигнете резултати, които ще прорастват дълго-до края на годината, а вероятно и повече.

За любовта- можете да я срещнете, ако още не сте и това да се превърне в бурен любовен роман, ако сте я срещнали- можете да скрепите отношенията си като заложите на диалогичност и общи интереси, избягвате неконструктивни спорове…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>