Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 18.03- 24.03. 2019г. Зодия Риби

Риби

Повечето от вас са социално много активни, борят се за интересите си, понякога можете да влизате в словесни двубои, но това се превръща в повод да утвърдите позициите си и авторитета си  в колектив.

Възможно е събития, които са извън полезрението ви, те са алтернативи или натрупани в миналото тенденции- да се превръщат в повод да печелите, да преобразите социалния си статус в една по-позитивна за вас посока.

Амбициите ви са много големи ,често сами инициирате разговори, които ще имат широк отзвук и за идните месеци.

Периодът е подходящ да изчистите стари и спорни въпроси, да ги превъртите във ваша полза чрез дар словото си. Преговаряте, отстоявайте мнението си, до какво води това- ще получите достатъчно яснота по време на Пълнолунието, а връзките, които укрепите, интересите, които отстоите- после и поетапно ще се материализират през последните дни на седмицата и през първите две на април.

Ако не всичко протича така, както искате, ще имате и втора възможност.

Не бързайте, осланяйте се на натрупан опит, анализирайте миналото, направете нещо различно, за да получите по-добър резултат от преди.

Ако има преувеличени очаквания, неточни и нереалистични съждения, то те ще бъдат особено видни, но ще можете да коригирате, ако желаете…

Повечето от вас преосмислят всичко ценно за себе си, чувствата са хладни или практични, дали това ще подейства освежаващо или после на повърхността ще изплува неудовлетворение, тайни и ерозивни процеси зависи сега- какви впечатления и тенденции са се натрупали в близкото минало и сега.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>