Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 18.03- 24.03. 2019г. Зодия Стрелец

Стрелец

Водеща тема за повечето от вас е домът и семейството, подкрепата, която можете да получите от близките си. До 21 март можете да влияете най-силно на този сектор като инвестирате време, че и пари, водите разяснителни разговори. Дори и не винаги да сте съгласни със случващото се, понякога очакванията ви да са преувеличени или подобни въпроси повече да ви натоварват, все пак това е сектор, който не можете да пренебрегвате, защото ще определи много приоритети пред вас, базисна сигурност и стабилност, включително финансова.

Иначе- повечето от вас предпочитат да са навън, да са социално активни и през целия период ще бъдете застигани от позитивни новини, подобни разговори, срещи и предложения, които ще повдигат тонуса и самочувствието ви.

Популярността ви расте, няма да ви липсва внимание, одобрение, ако сте сами- можете да срещнете любовта и тя да се развие доста бурно и бързо, да е като „любов от пръв поглед“ или дребни флиртове да прераснат бързо в любовна авантюра.

На работното ви място може да ескалира напрежение или вид недоразумения, отново- поради своеобразен конфликт на интереси, внимавайте, заложете на диалогичността и ще спечелите…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>