Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 18.06-24.06.2018г. Зодия Близнаци

Близнаци

Водеща тема за вас е материалното ви състояние, онова, което имате-общо и сте предизвикани да защитавате.

В този процес можете да откриете доста оригинални начини за печалба, като привлечете влиятелни личности на ваша страна, възползвате се от помощта на банки, други институции.

Но ако имате стари дългове- те също ще напомнят за себе си, препоръчително е да се стремите да бъдете изрядни във финансови документи, при занимания с данъчни, застраховки и т.н.

Възможни са дебати с ваши партньори /лични или делови/, в които да решите тези материални приоритети. Препоръчително е да не се конфронтирате, а да търсите съдружие, опека…Водещо правило е, че околните могат да се превърнат в мост към благоденствието ви или точно обратното- финансови загуби Какво ще се случи и крайният изход зависи силно от изборът, който ще направите. Изградете си стратегия и то в по-далечна перспектива, отстранете пробойните, потърсете нови източници на доходи и по-горе описания начин и това ще се превърне в база на развитие и за идните месеци.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>