Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 18.06-24.06.2018г. Зодия Везни

Везни

Вие навлизате в един от ключовите периоди за цялата година, през който можете да отскочите като с трамплин нагоре по йерархичната стълбичка, да направите важни стъпки за вашето кариерно развитие, имидж-като минимум.

Този процес ще е свързан с компромис, важен избор или необходимост да се съобразявате подчертано с външни и независещи от вас фактори и да балансирате между това, което искате и трябва да правите.

Налага се някаква реформа от „корен“, може би да предприемете стъпки, които никога преди това не сте извършвали и това ще е повод за значимите ви успехи. Освободете се от зависимости радикално, действайте смело и с широк размах и ще преобразите начина си на съществуване. В известен смисъл- вие нямате избор. Дори и да искате да съхраните статуквото, обикалящата ви среда- като близки, роднини, миналото, натрупани и неразрешени казуси, включително с недвижимо имущество-няма да ви го позволят.

Можете да реагирате само на провокациите, а можете и да станете инициатор и да насочвате събитията, но и да поемате добре обмислени рискове, да проявявате смелост и т.н.

Няма да ви липсва компания, приятелска, романтична, въпреки че в отношенията ще припламват искри през настоящата седмица…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>