Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 18.06-24.06.2018г. Зодия Водолей

Водолей

Все по-важна тема става професионалната ви реализация, защото се налага да се доказвате повече от обикновено пред колегите си или хората, с които работите. В друг вариант- ескалират нови условия на труд, изисквания, които поставят под съмнение позициите ви или се налага да обновите приоритетите си, линията си на поведение и т.н.

Всичко, което подпомага или препятства кариерното ви развитие ще бъде особено видно през настоящия период, обърнете му внимание, това може да са задачи, които да ви вълнуват поне през идното полугодие, ако не решите да си смените работата .

Ежедневието на мнозина е извън обичайния ритъм поради допълнителни или непланирани ангажименти. Час от тях може да са натрупани в миналото и/или да са съпътствани от изненада, да узнаете за скрити процеси и т.н.

Вие сте много енергични, дейни, трябва да канализирате тази енергия в правилна посока, иначе ще се превърти в нервно напрежение, а може би и в недоразумения с ваши партньори, които в повечето случаи са добронамерени към вас…а все нещо липсва или ви дразни, поне такова е усещането при мнозина. Внимавайте, до 25 юни вашите взаимоотношения са подложени на своеобразен тест и ако между вас и любими хора всичко е наред или избегнете конфронтации- това ще е отличен знак и за общото ви бъдеще!

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>