Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 18.06-24.06.2018г. Зодия Козирог

Козирог

Все по-важни за вас стават партньорските отношения, настъпва време, през което трябва да наместите пластовете във взаимоотношенията ви, включително да изчистите недоразумения от миналото, които са натрупани, но не са открили своето решение. Вероятно сега е един от най-подходящите моменти да обсъдите по-далечни и общи перспективи на развитие, които да ви скрепят, а не обратното.

Вероятно този процес ще изисква известни компромиси от ваша страна, да проявявате повече гъвкавост в общуването и т.н. Струва си, като се има предвид, че сега градите фон на съществуване във връзките ви, които после ще ви влияят дълго, като минимум през идното полугодие.

Разбирате в по-ярки краски какво ви скрепва с любимите ви хора, евентуално какво ви разделя и е хубаво да преумножите позитивите, да елиминирате негативите. Поне-мнозина ще са изправени пред избор, който ще окаже влияне на общественото им положение или пряко- взаимоотношения с важни за тях хора.

В значима степен вие направлявате тенденциите, проявявате се като лидер, но ако сте прекалено безкомпромисни, ще поставите на изпитание контактите си…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>