Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 18.06-24.06.2018г. Зодия Лъв

Лъв

Ежедневието на повечето от вас е доста натоварено, включително и с ангажименти извън обичайното. Дали пък не е дошло време да си дадете малко почивка, да обърнете внимание на емоционалното, физическото си здраве, да се откъснете от рутината, да се обградите само с положителни хора, да пътувате, да порадвате душата си с изкуство…Ако е възможно- дайте си подобна почивка или се опитайте да не се претоварвате прекалено.

На 22 юни Слънцето навлиза в Рак и вие сте на път да приключите една лична година. Този процес ще бъде съпътстван от равносметки на миналото, особено по отношение на професионалната ви реализация, но не само, също- предстоят развръзки, вие може да оберете плодовете на положени минали усилия, през почти 1 година и нека те бъдат сладки…Ако-не са, тогава ще се замислите силно за алтернативи на развитие и можете да ги набележите чрез предложения, получаване на тайна опека, конфиденциална информация…

Все по-склонни сте да криете истинските си мисли и намерения и по-скоро действате обмислящо, паралелно…и така е правилно в повечето случаи. Не разкривайте вашите планове, за да не сложат „прът в колелата на успехите ви“, но действайте и ще успеете.

Венера продължава да ви закриля, не ви липсват поддръжници, но и хора, които ви дразнят, меко казано, за вторите-избягвайте безсмислени спорове, че ще се проточат до ноември със съответните последици.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>