Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 18.06-24.06.2018г. Зодия Овен

Овен

Приоритети като дом, семейство, местоживеене, условия на съществуване-общо, стават все по-значим фокус и водеща тема по различни поводи. Възможно е да ескалира необходимост да се справите с приоритети натрупани в миналото и в този сектор на влияние, но такива ,които сте отлагали, но вече се налага да вземете мерки. Например, това може да са текущи ремонти, може да са натрупани недоразумения между вас и близките ви, спорни въпроси, които трябва вече да се разрешат.

А за някой от вас – разискваните въпроси ще бъдат много по-обхватни и засягащи социалния ви статус генерално- брачни отношения, кариерно развитие…Мнозина ще се чудят по кой път да поемат, а дома и семейството ще се превърнат в арена на дебати.

В този процес избягвайте конфронтации, залагайте на диалогичността, въпреки че изкушенията или провокациите за обратното ще са доста силни.

През тази седмица сте способни да поемате големи рискове, да действате крайно и емоционално, не е изключено да разчистите близкото си обкръжение, да се постараете да „сложите всеки на мястото му“. Това не е лошо, стига да е добре обмислено и да не усложните, прекратите връзки, за които после ще съжалявате.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>