Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 18.06-24.06.2018г. Зодия Рак

Рак

На 22 юни Слънцето ще навлезе във вашия зодиакален знак, това е ключово събитие за вас, което ще обнови приоритетите ви, житейските ви позиции…Ще почувствате прилив на енергия и по един естествен начин ще усилите вашата инициативност, ще създадете енергийна програма, стратегия, която ще набележи генералният ви път на развитие за цялата предстояща година.

На този етап обаче, на повечето от вас се налага да направят важен избор, който ще определи бъдещите тенденции. В този процес ще се водят емоционални дебати, може да осъзнаете истини, да чуете думи, които да променят, пречупят  предишното ви мнение и намерения.

Повечето от вас са под влияние на властна или власт-имаща личност, сега е моментът да отстоите интересите си аргументирано, гъвкаво, търпеливо…Имате такъв шанс, Меркурий и Слънцето ще ви подкрепят силно, особено през втората част на периода, но се налагат и компромиси. Иначе отношенията на мнозина ще изпаднат в крайности- от пълна зависимост до скъсване на връзки. Помислете, изградете си стратегия…

Шансовете ви за печалба се множат, а паралелно с тях и разходите, нека поне да бъдат добре обмислени. Не позволявайте чисто материални приоритети да застават между вас и любими хора.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>