Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 18.06-24.06.2018г. Зодия Скорпион

Скорпион

През тази седмица водите бурни дебати, информационният поток е много усилен, емоционален. Вие самите сте склонни да реагирате волево, безкомпромисно на възникналите провокации и така е правилно, за да не бъдат подменени интересите ви.

Възможно е да имате усещането, че хора от близкото ви обкръжение, включително близки роднини като братя, сестри например- не се държат твърде толерантно към вас или около тях ескалират трансформации, които рефлектират и върху вас самите. Обърнете подчертано внимание на случващото се, защото то може да изисква повече старание или време, за да се разреши, иначе-отношенията могат да бъдат увредени безвъзвратно.

Въпроси свързани с пътувания стават все по-актуални, а в друг вариант-изпитвате силно влечение да излезете извън границите на познатото, като общувате с различни хора, понякога и влиятелни, а те- действително могат да се превърнат в отдушник на ескалиращото напрежение в душата ви, в дома ви и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>