Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 18.06-24.06.2018г. Зодия Стрелец

Стрелец

Вие сте в силно трансформиращ период, правите си равносметки, които засягат партньорските ви отношения, материалното ви състояние, особено в частта- какво давате, а какво получавате. През тази седмица са повече от вероятни подобни дебати, които трябва да внимавате да не прераснат в недоразумения и дори разрив в отношенията ви.

На този етап разходите ви може да са значими, да изпитвате някой финансови затруднения, а с тази ситуация можете да се справите, ако откриете подкрепа от партньори-лични или делови. За това е подходящо да търсите и намирате съмишленици, да се сдружавате, да преговаряте, да създавате връзки между вас и влиятелни личности, важни за вас хора и т.н.

Възможно е да възникнат интересни идеи за печалба, които ще изискват и доза риск или вид инвестиция. Ако всичко е добре преценено, запознати сте с подробности и т.н.- действайте. Вие сте в период, през който материалното ви състояние може да се трансформира осезаемо, от вас зависи в каква посока, бъдете инициативни, преговаряйте и както казах вече- търсете съдружие…

През тази седмица изказът ви е по-остър, краен, вероятно и не без причина, а защото сте предизвикани, все пак следете за всички последици, особено, ако сте избрали да сте по-крайни.

Хора стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл ви носят радост, вид облекчение…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>