седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 18.06-24.06.2018г.

Предстои една много интересна и динамична седмица, която миналото ще ни застига по различни начини- нещо старо може да се върне или ни застигат развръзки, ескалират равносметки, трябва да платим стари дългове-морални или материални, а същевременно се отварят нови възможности и предложения. И така, по един естествен начин мнозина ще се окажат на прага на житейски кръстопът, когато трябва да избират по кой път да поемат следствие на случващото се…а провокации ще има, постоянно ще попадаме в ситуации, в които ще се чувстваме принудени да реагираме, да вземем мерки, за да защитим интересите си, онова, което ни е скъпо и обичаме….

158437До 21 юни Слънцето е в Близнаци и като че ли по-леко възприемаме всичко случващо се. После обаче и с навлизането на Слънцето в Рак, нашите мотиви за действия ще се управляват много повече от инстинктите и емоционалните ни преживявания, отколкото от логичните съждения. На този етап доста хора ще отчитат своята гледна точка за общовалидна истина, без да имат възможността да оценят колко субективни и извън реалността са тези оценки. Тази тенденция може да породи доста конфликти, те ще са породени от следните варианти на сценарии- от една страна ще има такива, които ще искат да променят някого и за „негово добро“ като го поучават, налагат правила, норми, изисквания, а стремежът за контрол и влияне е осезаем, често-краен.  В друг случай и като противоположен, огледален, ответен отговор- не малко от нас ще се запънат на ината си, защото им е писнало да им казват какво да правят, а те все да са в позиция на компромис…И така, ще се изправим пред дилема- какво да изберем, а накрая задължително ще победят инстинктите за само-съхранение в по-общ смисъл. Кой знае на какви отстъпки не можем да разчитаме.

Не е изключено да научим тайни, които да ни ориентират, да чуем думи, които да се запечатат дълбоко в душата ни и действително да ни подействат трансформиращо…

Препоръчително е да разчитаме предимно на себе си, да демонстрираме на какво сме способни и без на този етап да проектираме прекалено големи очаквания или изисквания върху околните, ако желаем да избегнем недоразумения, меко казано.

Взаимодействието с по-възрастни и авторитетни лица, че и институции няма да е лесно, особено през втората част на периода, а власт-имащи особи ще бъдат поставени под пресата на силен натиск със съответните последици…

Партньорските отношения са поставени на изпитание, не е удобно да се сключват договори, особено-дълготрайни, крайно неподходящо време за сключване на брак.

Рак символизира дома, семейството, родината, етноса…през идния близо месец ще ги браним или те ще са в основата на водещи решения, преобразувания и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>