Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 18.12-24.12.2017г. Зодия Водолей

Водолей

Навлизате в период, през който силно ще се фокусирате върху стабилизация или подобряване на социалния ви статус, който засяга ключови въпроси като кариерно развитие и/или брачни отношения. Вероятно ще има провокации в тази посока и те ще варират в широки граници- от разклатено финансово състояние и заплаха от загуби, утичане на нещо важно в живота ви и то градено дълго време, вероятно и години, до нови възможности, които застават на пътя ви и вие трябва да се възползвате от тях. Към настоящия момент може да се появяват интересни идеи и/или предложения, те ще се форсират през януари и според положените от вас усилия- ще ви извоюват ново място ,да се надяваме и по-престижно.

Все пак нахлува паралелна тенденция, тя ви подтиква да се замислите какво трябва да оставите зад гърба си, предимно онова, което е изгубило своя смисъл и няма място във вашето бъдеще, така че в повечето случаи-няма за какво да съжалявате. Вид алтернативи бързо ще заместят един шанс с друг, вероятно и като тайна сбъдната мечта.

Все пак седмицата е много показателна, превключваща към нов годишен цикъл, така че е препоръчително да набележите силните страни и да ги преумножите, а слабите да ги стопирате или поне-минимизирате.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>