Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 18.12-24.12.2017г. Зодия Лъв

Лъв

Периодът, през който си позволявахте повече свобода на действие, например- за хоби, развлечения и т.н., постепенно си отива, остават равносметките, а през втората част на седмицата те ви „приземяват“ към необходимостта да се организирате към по-конкретни цели, за да не изгубите от контрол определени водещи теми.

Едната може да е свързана с професионалната ви реализация- появява се необходимост да се мобилизирате и да демонстрирате целия си натрупан опит ,знания, така че да утвърдите авторитета и позициите си, а може би и да заемете по-престижна длъжност, ако обстоятелствата и характеристиките ви го позволяват. Ако това е невъзможно, тогава можете да изпаднете в позиция на затягащ се контрол от власт-имащи. Вие или ще отговорите на очакванията им или през идния близо месец ще трябва да се замислите за друга работа, която повече ви подхожда и можете да се разгърнете в нея. Помислете и не насилвайте събитията, включително и самите себе си, за да не пострада и физическото ви състояние.

Друга фокусна точка е домът и семейството ви, тя се превръща в арена, която гълта много енергия, време, а понякога и финанси. В оптимален вариант това е благоустройство, уреждане на имотни казуси, премесвания, ремонти, а в не толкова- конфликти у дома, които могат да ви покълнат до 20 януари, ако не ги насочите още в началото. Все още можете да насочвате, имайте го предвид и бъдете стратези, не забравяйте, че преобразуванията ще са трайни и трудно отменяеми после и нека те бъдат обогатяващи, допринасящи за чувството ви на щастие, а не обратното.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>