Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 18.12-24.12.2017г. Зодия Овен

Овен

Навлизате в ключов период относно кариерното ви развитие, а през тази седмица ви се дава шанс влеете всички ваши знания, умения, квалификация- в по-добрия ви имидж, утвърждаване на общественото ви положение и т.н.

Вероятно мнозина ще имат усещането, че е дошъл моментът да променят нещо в начина си на съществуване. През втората част от седмицата може да изпаднете в плен на равносметки, анализи, които да ви насочат в оптимално правилна посока. Вероятно тя ще е в посока да се мобилизирате, така че да заемете нови и по-авторитетни позиции, защото вече не искате да правите вид компромиси, а същевременно- ще бъдете по-самостоятелни, независими, отговорни…

През идните близо две години и половина вие или ще увенчаете с успех дълго полагани усилия, например- ще заемете по-високи позиции на работното ви място, може да решите да започнете самостоятелна кариера, при условие, че имате натрупан опит и знания, може да сключите брак, ако не сте, но сте в подходяща възраст и т.н. Същевременно, всичко градено с години ще започне да се тества за устойчивост. Обърнете внимание на случващото се през втората част на седмицата и канализирайте усилията си в посока да се доберете до подкрепа-морална, финансова, от страна на партньори /лични или делови/, а може и да са официални, държавни структури.

Ако ви предстоят погасяване или теглене на кредити, уреждане на наследства, откриване на алтернативи за доходи- справяте се отлично.

В личен план ви владеят силни страсти, хубаво е да ги насочите към незабравими преживявания, а не ескалация на напрежение, вид неудовлетворение и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>