Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 18.12-24.12.2017г. Зодия Рак

Рак

Деца, хора близки до сърцето ви и/или това са творчески идеи за частна инициатива, хоби, което може да се превърне в професионална реализация- се превръщат постепенно във фокусна точка, която е способна да преобрази начина ви на съществуване, ако не веднага, то поетапно през януари. Ражда се нещо ново в живота ви, то може да е продукт на собствените ви желания и страсти, а може и да е следствие на дълго трупани тенденции, които сега избиват, надаряват ви с шансове, а вие само трябва да набележите правилната  мишена и да се прицелите, образно казано, а звездите ще подкрепят повечето от вас, предимно родените през втори деканат, но не само.

През втората част на седмицата ескалира необходимост да обръщате повече внимание на половинката си, защото около нея ескалират промени, които се отразяват и на вас самите, защото трябва да вземете решения, които касаят по-далечни перспективи на общото ви бъдещо развитие. Не пренебрегвайте случващото се, то може да е много показателно за базисни трансформации, в които те първа навлизате и под чието въздействие ще бъдете през идните две години и половина. Както знаем- в началото винаги по-лесно се влияе, а според Сатурн- с ясно наложени, обособени- правила за поети отговорности и т.н.

Ежедневието ви е все още съпътствано от известен хаос по различни причини- допълнителни ангажименти, разминавания с уговорки, колебания по кой път да поемете и т.н. През втората част на седмицата постепенно ще се измъкнете от своеобразен водовъртеж на задачи, които не ви позволяват да се оттласнете и да продължите напред.

Mariana Petrova

1 Коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • ПЪРВИЯТ И ТРЕТИЯТ АБЗАЦ СА ПИСАНИ ТОООООООЧНО ЗА МЕН !! БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ !!! ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !!!