Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 18.12-24.12.2017г. Зодия Скорпион

Скорпион

Вие сте в период, през който разгръщате своя  потенциал и той е свързан с усилващата се социална активност, инициативност, които са способни да преобразят начина ви на съществуване, да ви превърнат в лидери или да извършат пробив в избраната от вас посока. Тенденцията ще се усили през втората част от седмицата, че и през идния месец. Процесът може да е съпътстван с важни, определящи бъдещото ви развитие новини, емоционални разговори и преговори, също- някаква рязка пренастройка в начина ви на мислене и вероятно не без причина.

Нещо в близкото ви обкръжение се променя, това може да засегне колеги, приятели или роднини, а вие трябва и можете да реагирате по оптимално конструктивен начин.

Настъпва време, през което трайно ще се трансформира нещо в начина ви на мислене и миналото, неговият анализ ще играят ключова роля, ще „изстудят“ мислите ви, ще оформят окончателно мнение или ще ви направят по-устойчиви на външни влияния. В следващите месеци и близо година-околните или ще се съобразяват с вас или ще отпадат от обкръжението ви. Сега получавате първи сигнали, обърнете им внимание, опитайте се да бъдете по-полезни на важни за вас хора, те вероятно ще имат нужда от това.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>