Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 19.11-25.11.2018г. Зодия Близнаци

Близнаци

Всичко по-важно, което можете да оформите като тенденция в професионалната ви реализация и зависи от вас самите- се случва до 22 ноември, възползвайте се и бъдете оптимално инициативни. Околните ви изненадват, ако си изиграете правилно „картите“ в това нестабилно време ще превъртите предизвикателствата в полза и ще заемете лидерски, по-престижни позиции в колектив. Иначе- може рязко да смените средата си на съществуване.

През втората част от седмицата – все по-малко ще зависи от вашата воля и все повече- от мнението, одобрението, подкрепата, която можете да получите от страна на партньори /лични или делови/. Възможно е да се появи влиятелна персона, покровител, важен за вас човек, който да преобрази живота ви, да е повод за по-високи постижения през идните месеци. Оценете го, задръжте го, дори и да с цената на някакъв компромис на този етап.

Ще има и такива персони обаче, които действително ще ви принуждават да се съобразявате над обичайното с тях, могат да внасят напрежение и смут в душата ви, дори да се превърнат в повод за трансформации на статуса ви, да повлияят силно на имиджа ви, може да разберете за нелоялност и т.н.. Действайте внимателно, стратегически, дребни действия имат широко отражение, особено в дните на Пълнолунието- 22,23, 24 ноември и са  показателни са като минимум за идните две седмици. Насочвайте, избирайте внимателно кого да допускате до себе си, кого да държите настрани, това ще е водещ повод за успехи, да си спестите някой усложнения и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>