Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 19.11-25.11.2018г. Зодия Водолей

Водолей

До 22 ноември сте в период, през който все още можете силно да влияете на ключови приоритети като- кариерно развитие, брачни отношения, имидж като минимум. Преговаряте за интересите си, внезапни шансове ще се разкриват следствие на социалната ви активност, въпреки че не са изключени и изненади, които трябва да оцените.

Мнозина са под въздействие на необходимостта да сменят средата си на съществуване, чрез пътувания, премествания, разчистване на некачествени връзки или пък заемане на нови позиции в колектив. Това в пълна степен може да се случи във ваша полза, а вие и през втората част на периода да попаднете под влияние на силната опека от страна на влиятелна личност, покровител и т.н. Полезно е и самите вие да се стремите да обединявате усилия с подобни персони, които ще се превърнат в мост към благоденствието ви.

Популярността ви расте, както и възможността да утвърдите авторитета си, лидерски позиции в колектив, въпреки че мнозина-изпитват извести съмнения относно поетия път, относно лоялността на определени личности и т.н. Вероятно имате право, но трябва да „отсеете сеното от плявата“, това е като „дежа вю“, вие знаете за какво става въпрос, това са хора от миналото, които напомнят за себе си или попадате в подобна стара ситуация и нека сега подходът да е обновен, по-градивен, с по-добри резултати. Ключови, показателни са дните на Пълнолунието- 22,23,24 ноември, през тях ще зададете тон, който ще определи фона ви на съществуване поне за идните две седмици, така че насочвайте внимателно.

През цялата седмица парите просто изтичат между пръстите ви. Опитайте се да попълните пробойните, пазете се от подвеждане, вид манипулации, които ще ви дестабилизират за дълго финансово.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>