Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 19.11-25.11.2018г. Зодия Овен

Овен

До 22 ноември вие все още сте във важен период относно вашите партньорски отношения, подходящо е да ги насочвате целево в желаното от вас направление, вероятно и с цената на някакъв компромис. Правите си равносметки, вероятно и не без причина, а следствие на случващото се, което може да е съпътствано с елемент на изненада, която ще проясни бъдещото ви развитие в приоритетни ваши връзки /лични или делови/. Това, в което не можете да се съмнявате и в повечето случаи е- добронамереността на партньорите ви. Все пак ще се изисква да се напаснат вашите интереси, така че да се изчистят евентуални различия, че и напрежение. Имате шанс да въздействате, зависи до колко ще можете да овладявате реакциите си.

Пълнолунието на 22,23,24 ноември е много информативно за вас и на различни нива, може да преобрази начина ви на живот, бъдещи планове, близко обкръжение. Ако има някаква неяснота, дори скрити процеси- те ще изкристализират с пик от събития, разяснителни разговори, взети решения, които влияят на по-далечни перспективи на развитие, като минимум- фон за идните две седмици.

През втората част от периода ви занимават все по-силно приоритети, които се отнасят до пътувания, уреждане на документи, юридически казуси, ако това ви интересува. Хора стоящи далеч от вас- буквално или в по-общ смисъл могат да станат повод за ентусиазъм, променени планове, могат да обсебят вниманието ви за дълго. Обърнете внимание на случващото се, то може да е лайтмотив за цялата предстояща година.

Изтича една енергийна програма от цели, приоритети, преценявате дали да ги оставите зад гърба си, защото са изчерпани, губят своя смисъл или трябва да ги продължите. Ако е второто- ще се налага вид обновление със смяна на тактиката, линия на поведение, което да не е чак толкова открито, нужни са и алтернативи…обмислете ги, доверявайте се на интуицията си.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>