Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 19.11-25.11.2018г. Зодия Стрелец

Стрелец

До 22 ноември Слънцето е все още в Скорпион и по един естествен начин ви задържа към приоритети от миналото, евентуални равносметки- какво да оставите зад гърба си, с какво да продължите. Това може да е свързано със средата ви на съществуване- колеги, приятели, партньори, близки до сърцето ви хора-общо, които могат да ви изненадват и дано да е приятно. Ако е обратното, тогава ще прелистите нова страница, за да откриете оптимално доброто място за вас под Слънцето…

От 23 ноември Слънцето вече ще транзитира през вашия зодиакален знак и ще ви подейства особено „събуждащо“- расте вашият ентусиазъм, вяра в собствените сили, може да почувствате подобрение на тонуса си и т.н.

Въпреки всичко в душата на мнозина все още тлеят някакви съмнения по кой път да поемат. Вашето мнение не е еднозначно, може да изпитвате колебания и съмнения, по базисни приоритети и касаещи по-далечни перспективи на развитие, да кажем-идната година.

В частност и на този етап- въпроси, които касаят вашия дом, семейство, место-живеене, недвижимо имущество- може да са съпътствани от напрежение, недоразумения, опасност от конфликти. Може пък да е удачно да прекарвате повече време навън, за да избегнете горе-посочените тенденции. В друг вариант- може да се заемете с ремонти, други полезни дейности, които ще повишат комфорта ви на съществуване.

И без това по различни поводи ще се налага да отделяте повече време и енергия в този сектор, нека да бъде по един конструктивен и полезен начин, а не обратното.

Ако има по-сериозни недоразумения между вас и околните, в частност ваши партньори-лични или делови, те ще бъдат особено видни в дните на Пълнолунието-22,23,24 ноември. Оценете случващото се като предизвикателство, което можете и трябва да превъртите в полза. Каквото зададете като фон, ще ви съпътства поне през идните две седмици, така че насочвайте внимателно.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>