Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 20.05-26.05.2019г. Зодия Скорпион

Скорпион

Вие сте социално много активни, действате в посока, която да разшири границите на възможното пред вас, а това може да се случи като общувате с хора извън близкото ви обкръжение, пътувате, повишавате знанията и квалификацията си и/или се само-рекламирате. Успехите ,които ще постигнете действително може да са повод да срещнете нови и интересни хора, можете да разширите влиянието си, дори да се сдобиете с популярност.

При всички случаи социалната ви активност ще се оказва много полезна, повод за неочаквани и бързи възможности.

Околните ви изненадват, в повечето случаи приятно, повод са за запомнящи се ярки емоции, вие се радвате на добронамереност, внимание…

Все пак, ако някой не отговори на очакванията ви, държи се различно, но неприемливо, това  не е случайно и трябва да вземете адекватни мерки, за да не прерастне този процес във вид деструктивно за вас обстоятелство. Като цяло- трябва да внимавате на кого се доверявате и на кого-не.

Ако сте сами- можете да срещнете любовта, всъщност, някой може да „завърти главата“ и на обвързаните, особено на родените през първи деканат на зодията, но не само. Това бурно навлизане на определена личност в живота ви е способна направо да го преобрази и пак така-бързо и неочаквано, все пак е хубаво да внимавате за подробности, които при тези вълнения може и да ви убягват.

През втората част на периода информационният поток се усилва, ритъмът в ежедневието се променя, имате варианти, които ще ви накарат да избирате, а това ще повлияе на онова, което имате „общо“.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>