Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 20.11-26.11.2017г. Зодия Лъв

Лъв

Ако е имало някакъв по-остър спор в ежедневието ви или отнасящ се до професионалната ви реализация, то той може и трябва да бъде разрешен през настоящия период. В някой случаи може да имате усещането, че извоювате трудна победа, освобождавате се от не твърде приятни ангажименти или отстранявате от пътя си властна личност, която препятства пътя ви към успеха.

Ако все пак е невъзможно да стигнете до вид договореност и компромис, тогава може да се стигне до скъсване на отношения, предимно делови и със съответните последици.

През втората част на седмицата ескалира чувството за свобода, все едно се освобождавате от тежест, можете по-лесно да се справяте с текущи предизвикателства. Появяват се възможности да реализирате творчески проект, планове, които се осъществяват поетапно, изискват време, но са надеждни и перспективни. Можете да проведете успешни преговори, да чуете добри новини, включително и от лица извън близкото ви обкръжение, по един внезапен, но приятен начин.

Домът и семейството ви продължават да бъдат друга водеща тема- прекрасен период да се справите с имотни и/или битови казуси, които ще хармонизират средата ви на съществуване. Някой ще увеличат броя на живущите чрез поява на детенце например, но има и още варианти.. Трети могат да си организират пищно тържество, семеен празник, да си поканят гости и т.н. Каквото и да е- това е оптимален срок да въздействате положително на обстановката около вас.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>