Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 20.11-26.11.2017г. Зодия Стрелец

Стрелец

През тази седмица мнозина вземат важни, определящи бъдещето им решения, това важи за всички, но подчертано за родените през трети деканат. Възможно е да правите ретроспекции, да се осланяте на натрупания си опит, а това да бъде верен ориентир, разкриващ внезапни и нови възможности пред вас, осъществяващ спонтанни желания.

Авторитетът ви се повишава, думите ви имат чуваемост, вероятно и поради безкомпромисните ви позиции.

Любовта- тя е по-дълбока, отколкото сте склонни да демонстрирате. Същевременно и в това поле на влияние сте принудени да си правите равносметки, анализи, а после-нищо не изглежда по същия начин. И нека новият поглед- заздрави и обогати връзките ви, също-намери варианти за тяхното скрепване, а не обратното.

От 22 ноември Слънцето ще транзитира през вашия зодиакален знак, така че ще промени вътрешните ви нагласи, постепенно ще ви зареди със сили и енергия, по-голяма воля и способност- да владеете хода на събитията. Самочувствието и само-увереността ви нарастват, особено през втората част на периода.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>