Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 20.11-26.11.2017г. Зодия Телец

Телец

Водеща тема за вас става материалното ви благополучие или сигурност- в един по-общ смисъл. Вероятно повечето от вас усещат, че трябва да променят нещо в подхода си или бъдещите си планове, така че да бъдат по-успешни и щастливи.

Сега пред мнозина се оформят някакви алтернативи за печалба, които са пряко свързани с подкрепа-материална или морална от страна на по-възрастни и влиятелни фигури, институции или пък партньори. Това може да е повод да се окажете на прага на житейски кръстопът, анализирайте възможностите и тогава вземете решение, ще имате достатъчно подсказки за това, особено през втората част на седмицата. Можете да се доберете до някакви тайни или неочаквани източници за успех.

Партньорските ви отношения продължават да се трансформират, поглеждате на тях с „други очи“ и нека това скрепи връзките ви, а не обратното. Ако все пак някакво чувство в сърцето ви си отиде, то може да бъде превзето от друго по-вълнуващо и носещо удовлетворение.

Все още сте в период, през който можете да срещнете любовта или да превъртите евентуални негативи в позитиви в настоящите си контакти, стига действително да го желаете или те да имат място в живота ви.

Не бива да съжалявате за нищо, което може да си отиде, хоризонтите пред вас се разширяват…

Евентуално напрежение на работното място клони към развръзки, имате достатъчно яснота, всичко остава зад гърба ви, позволява ви да продължите напред…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>