Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 21.05-27.05.2018г. Зодия Везни

Везни

Вие сте силно устремени напред и нагоре към постижения,  които могат да ви изведат извън обичайното и да ви предоставят нови възможности. На този етап все още възникват някои спирачки,  които ви задържат към статуквото или спират ентусиазма ви. Това може да е вашето семейство,  а може и да са все още неразрешени битови и имотни казуси…

До колко трябва да се съобразявате с тях и те могат да променят дори препятстват вашият устрем за преобразования и успехи става ясно през последните дни на периода, тогава можете да отворите нова страница в тази сфера от живота ви..

Оценете случващото се, набележете начини, за да преодолеете евентуални предизвикателства. Имате възможност за изкачване по йерархичната стълбичка- при постигане на отлични резултати в частна инициатива,  творчески процеси,  а може и в професионалната ви  реализация на работното място- да се появят обстоятелства, които да подобрят вашите позиции, условия на труд и т.н.

Възможно е да  възникнат идеи за повишение на квалификацията ви, пътувания,  които ще имат благотворен ефект,   тонизират и ще разширят шансовете пред вас да изпъкнете, да покажете на какво сте способни и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>