Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 21.05-27.05.2018г. Зодия Козирог

Козирог

Ежедневието ви става все по- натоварено, но и резултатно. Вашата инициативност не остава незабелязана и ви дава шанс да повлияете положително на доходите си,  особено, ако работите на хонорар и условията ви на труд го позволяват.

Ако настоящите позиции не ви удовлетворяват,  тогава може би е редно да си потърсите нещо друго и по- перспективно, вероятността да го откриете не е малка.

Водещ интерес по различни поводи за вас е да подобрите материалното си състояние,  тази тенденция ще се съхрани за дълго и до есента и  действително може да преобрази финансовото ви благополучие. Засега може да получите първи сигнали за тази посока, за предстоящи шансове или варианти за развитие. Оценете ги, преумнтожете ги,  думите ви имат чуваемост, самите вие можете да разберете за интересни предложения отправени към вас  от влиятелни личности, колеги, любими хора. Информационният поток е много усилен и нещо значимо може да докосне сърцето ви, да остави траен отпечатък в съзнанието ви и т.н.

Склонни сте да преоценявате вашите чувства, връзки и привързаност, но може да се окаже, че сте прекалено критични към близките си. На този етап не можете да се съмнявате в тяхната добронамереност, поне в повечето случаи… В значима степен вие определяте на къде ще насочите отношенията си, в края на периода тази тенденция може да прелисти нова страница и нека тя да ви носи щастие , а не обратното…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>