Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 21.05-27.05.2018г. Зодия Скорпион

Скорпион

Вие  навлизате в трансформиращ период, който може да засегне вашето материално състояние или пък да повлияе на бъдещите ви перспективи за развитие. В този процес подкрепата, която можете или трябва да получите от любими хора ще играе определяща роля.

Възможно е в дома ви да ескалират някой промени или пък да ви се налага да отделяте все повече време на семейството си. В оптимален вариант вземате решения за ремонти или инвестиции в имущество, които ще подобрят средата ви на съществуване… Нещо се променя в близкото ви обкръжение, това е дългосрочна тенденция, която може да е съпътствана от разяснителни разговори,  вземане на решения, които могат да променят декорите около вас- буквално или в преносен смисъл… В друг вариант може да ескалира напрежение в семейството ви, което следва да туширате още в началото, за да не   ви  съпътства и през идните месеци със съответните последици до есента.  Засега получавате първи сигнали и можете да насочвате в значима степен.

Любовта откривате на път,  а понякога може да имате усещането,  че е на една ръка разстояние,  но не можете да я стигнете.  Причините за това могат да бъдат крайностите във вашите оценки и емоционални преживявания- от прекалено романтични до пак така- критични.  Опитайте се да намерите златната среда в общуването и ще успявате да се справяте с всички предизвикателства.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>