Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 21.08-27.08.2017г. Зодия Водолей

Водолей

Новолунието и слънчевото затъмнение ще засегне предимно партньорските ви отношения-лични или делови, обществено положение.

Вие имате шанс да скрепите връзките си с планове и общи проекти за по-далечно бъдеще, разяснителни разговори, които да изчистят недоразумения и т.н. Същевременно може да ви се струва, че „другите“ се държат прекалено агресивно и/или навлизат в личното ви пространство. На практика сега успехите ви зависят повече от одобрението на важни за вас личности, отколкото от собствената ви воля или влиянието на определени лица върху вас самите е толкова значимо, че ви отнема „контролния пакет“-образно казано.

Трябва да се подчертае, че трансформациите, които се предизвикат в контактите ви сега, после ще са трудно отменяеми, темите които ескалират между вас и другите могат да се превърнат в лайтмотив поне за идното полугодие и да обсебят вниманието ви. Имайте го предвид и насочвайте, имате такава възможност.

В друг случай и ако сте сами- вие имате шанс да срещнете любовта, това може да е енергична личност, която ще преобрази живота ви…

Ежедневието ви е динамично, не е изключено превключващо събитие или информация, която ще промени ритъма му.

През втората част на седмицата се сблъсквате с неразрешени казуси, които касаят материалното ви положение, не позволявайте подобни неясноти да се задълбочават и да предизвикат загуби.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>