Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 22.01-28.01.2018г. Зодия Водолей

Водолей

Натрупани тенденции в миналото силно влияят на бъдещите ви тенденции на развитие. В този процес вие може да имате усещането, че сте на прага на житейски кръстопът или действително ви се налага да смените курса си на развитие като се възползвате от алтернативи, скрити или допълнителни възможности за развитие, на които не сте обръщали внимание до този момент.

Може да узнаете някаква тайна, да идентифицирате скрити процеси, но и шансове и да се възползвате от тях. Творческият ви подход и изобретателност растат, все повече се замисляте за първопричини на случващото се около вас, вероятно и не без причина, а за да направите оптимален избор- с какво да продължите, какво да жертвате, буквално или в по-общ смисъл.

Венера и Слънце вече са във вашия зодиакален знак, така че ви надаряват с повече сили, енергия, способност да въздействате на текущи събития. Дори и да има някой предизвикателства, може да се каче, че Венера ще ви закриля и с по-голяма лекота ще ги преодолявате.

Може да изпитате спонтанна нужда да промените нещо във външния си вид и това ще се отчита за благотворно.

Привличате внимание, с по-голяма лекота печелите симпатии, одобрение…

Mariana Petrova

1 Коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Благодаря за изчерпателният хороскоп. Това ме кара в неделя винаги да прочитам хороскопа си за следващата седмица! Още веднъж , благодаря!