Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 23.04-29.04.2018г. Зодия Телец

Телец

Вие мечтаете за по-далечни хоризонти на развитие- буквално и с желание да пътувате, да смените средата си на съществуване или да израснете, да разчупите границите на възможното пред вас, а това е напълно осъществимо с подкрепа от страна на партньори /лични или делови/, влиятелни личности, които ви подават ръка, нашепват ви варианти, от които можете да се възползвате, ако искате.

Същевременно, не е изключено да има нещо скрито като идея или това е тема извън контрола ви, която ви тормози. През тази седмица може да получите новини или да проведете разговори, които да внесат голяма яснота по тези приоритети, възможно е не всичко чуто да ви хареса, но ще ви помогне да вземете оптимално правилни решения.

На 25 май Венера-вашата покровителка преминава в Близнаци и като че ли ще ви освободи от някакви задължения, норми- вие ще се чувствате все по-свободни, ще действате практично, гъвкаво, бих казала- обогатяващо.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>