седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 23.04-29.04.2018г.

Предстои една много интересна седмица, през която всеки един ще демонстрира на какво е способен, до къде може да стигне в своите действия и инициативност, за да постигне набелязаната цел. Власт-имащи, амбициозни и волеви личности ще предприемат стъпки, които ще определят важни тенденции са следващите месеци, че и години. Всеки един може да преобрази начина си на съществуване или да попадне в подобен бурен поток от събития, но колкото по-големи са желанията, толкова по-значими ще са трансформациите.

343300Значима част от хората попадат под хипнотичното въздействие на фокусна точка от интерес, който ще преследват с много страст, упоритост, волево и почти до краен предел. В този процес можем да открием черти в собствения си характер или този на близкото ни обкръжение, като напомнят, че няма невъзможни неща, когато копнежа извира от душата. В положителен вариант това създава условия да се справим и с най-сложни ситуации, това е като „второ дихание“ изпълнено с енергия и магия за нов живот.

Да не забравяме, че ние вече сме в месеца на Телец, когато онова, което сме „посели“ в близкото минало и не само- се ражда, придобива материална форма, в не малка степен разбираме и какви бъдещи плодове можем да очакваме. Все още сме в ключов период да въздействаме.

През настоящия период и до 14 май ние ще бъдем изкушени да разрушим нещо старо, но не винаги ще сме готови за обновлението, то някак е неизвестно или изискващо поемане на рискове. До колко сме склонни да действаме спонтанно или се оставяме Съдбата да ни изненадва със своите нови условия? Става ясно през следващите дни…Неочаквани възможности, но и резки промени в перспективите на развитие ще са част от ежедневието на мнозина…

В глобален аспект- вземат се решения, които могат да засегнат банковия сектор, начин на заплащане, силови структури…Би трябвало тези решения да са оздравителни или целесъобразни…

Все пак, някой ще забогатеят и ще преуспеят за сметка на други и това ще бъде особено видно и на различни нива- някак си правата си остават на страната на „силния“.

Преговори няма да се водят лесно, напротив- конфликтът между вид авторитети се задълбочава, както и между поколенията, между обществото и институциите.

„Старата песен на нов глас“ по отминали теми зазвучава, това може да са неразрешени въпроси от втората част на март, вече излизаме от този кръговрат…

От 25 април Венера ще транзитира пред Близнаци- можем да се стремим да се изразяваме по-красиво и да сме любезни, но това ще е на пръв поглед или поне в началото, вероятно ще се убедим в това и е полезно да сме по-внимателни, за да не повярваме на думи, които са лишени от съдържание или „увисват“ без реално развитие после….

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>